HASAR DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ

1 Trafik Kazaları Sonucunda
2 Mesleki Sorumluluk Sigortaları (Hekimin ve Avukatların Sorumluluklarına ilişkin)
3 Ölüm tazminatı
4 Sakatlık tazminatı
5 Kritik Hastalıklar Sigortası
6 Hayat Sigortaları
7 Maddi hasarlı kazalar
8 Deniz Kazaları
9 Ferdi Kaza Sigortaları
10 Tüp gaz patlamaları
11 Uçak kazalrı
12 Tren kazaları
13 Hekim hataları
14 Sigortasız araçların veya faili meçhul araçların sebeb oldugu kazalar



HAYAT HASAR ; yukarıdaki alanlarda; konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetlerinde ülkemizde önemli ölçüde eksikliği hissedilen bir alanda faaliyet göstermektedir.

HAYAT HASAR ; sigortalı yaşamın etkin olarak yaygınlaşmaya başladığı ülkemizde sigorta kapsamında oluşan her türlü zararın (Bedeni ve maddi zararlar) ortadan kaldırılması maksadı ile kurulmuştur.


Hasar tasfiyesi işlemlerini Türkiyede mukim sigorta şirketleri, Türkiye Motorlu Taşıtlar Bürosu (Yabancı plakalı araç kazaları), Karayolları Garanti Hesabı (Garanti Fonu) nezdinde gerekli girişimlerde bulunmak suretiyle yürütmektedir.

Kaza sonucunda ortaya çıkan zararların tasfiye işlemleri; konusunda uzmanlaşmış ve deneyimli bir ekip çalışması sonucunda çözümlenebilmektedir. Mevcut sigorta sektöründeki rekabet koşulları ve olumsuz yaklaşımlar maalesef kaza olayları sonucunda bir takım mağduriyetlerin oluşmasına neden olmaktadır. Ortaya çıkan mağduriyetlerin giderilmesi için mutlaka konusunda uzman ve deneyimli bir ekibin profesyonel desteğine ihtiyaç duyulmaktadır.

Öyle ki; bazen bilgi sahibi olmadığımız pek çok konuda hakkımızın olduğunu ancak konusunda uzman, deneyimli kuruluş ve kişilerden öğrendiğimiz bir gerçektir. Kaza sonucunda sigorta şirketlerinden talep edilecek her türlü bedeni ve maddi kayıplar bazen sonucu belli olmayan uzunca bir süreci gerektirmektedir.Bu durum ilgili kuruluşların keyfi tutumlarından kaynaklanabileceği gibi bazen de hak sahiplerinin haklarını takip etme konusunda yeterli bilgiye sahip olmamalarından kaynaklanmaktadır. Oysa mevcut yasalar ve sigortacılık mevzuatı kaza ve zarara uğrayan insanları korumayı amaçlamaktadır. Kaybedilen her değerin mutlaka karşılığı olacağı bilinci ile hareket edildiği takdirde zararların telafi edilmesi mümkün olabilmektedir. Ancak her konuda olduğu gibi sigorta işlemlerinde de bilgi birikimi olan ve konusunda uzman personel ile sorunların çözümlenmesi doğru yol olarak görünmektedir.

Daha Fazlası: http://www.hayathasar.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hasar Danışmanlık Nedir

Hayat Hasar Danışmanlığı Uzman Desteği